Sunday, March 31, 2013

Šteta što ga nećemo videti


.... ovo govno na prijemnici, prošli put je vratila svu hranu jer nije bila vakumirana – reče da sva hrana mora da bude vakumirana da bi je primili. I izmaltretirah mamu da kupi vakumiranu šunku i slaninu, i tako mi je došlo, kad ovaj smrdljivi pandurski ološ otvori sve, a onda ove odvratne štrokave uvlakuše nabiše prste u svaki deo hrane – ne vidim poentu, šta – proveravaju da mi majka nije stavila gudru u slaninu pa onda vakumirala ? Koja govna... Popizdela sam, ali otćutala. Šta da radim. Što kažu – kome je suđeno da bude jeban, gaće mu same padaju.
Neću da mračim.
Ljubim vas, i pišite kako je...
Olja.
Ništa više nismo pričali, na kraj pisma se i Smrda vratio...
-  Daj da pustim neku muziku, da se oraspoložite – reče smrda.
Sve on zna, sve...
- Ajde, biraj stanicu – reče mu Pička.
Kasetofon je Filips 774. Za neupućene, jednokasetaš, ima točak sa strane da traži stanice, ima čak i brojač, tačno znamo na kom broju je koja pesma sa kasete. 
Uglavnom slušamo radio, ali imamo i pet kaseta.
Na jednoj su hitovi Džeja, Ace Lukasa, i Cece s jedne strane, a s druge ekipa iz Južnog Vetra. Dragana Mirković, Mile Kitić, Šemsa, Kemal Malovčić.
Druga kaseta je  neki ambijental, to nam kao smiruje mozak, opušta.
Treća je čist miks panka, hard core i ska muzike.  Od Body Count do  The Blitz.
Četvrta – sabrana dela Beogradskog Sindikata.
Peta – najveći hitovi Olivera Mandića s jedne, a s druge Mišo Kovač.
Sve na providnim TDK D 90.
Pustio je ambijental. Pogodio je.
 Daj posle iščitaj šta radi Bensedin, da se dignemo malo – reče Pička.
 Važi – rekoh.  I on je pisao po danima.  Jebiga, za 6 meseci ima svašta da se napiše... A samo je pisao o dešavanjima na moru.
 - Jesam vam pričao kako sam ga vodio da skine đanu ? - upita Pička
- Jesi... Nemoj više – kroz osmeh reče Paranoja.
- Ej, ali kada je sutradan ustao u 5 ujutru da ide kod kožnog jer mu se pojavila crvena tačka na glaviću, a doktor mu rekao da je od kafetina... Zvao me je presrećan...Kada nije odlepio...Već se video u bolnici kako mu ispunjavaju poslednju želju...Stari je on hipohondar. Sećam se da je u vojnom odseku pao i na psihijatriji i na kilaži. A posle se napucao kao Šejn Karvin. Stoka. Uzimao je kreatin i punu superu kašiku dekstroze. Onda se navukao na Ultimatov whey. Otekao kao da su ga bumbari izujedali. I mislim da je oborio rekord u odlaženju kod kardiologa do punoletstva. Valjda ti lekovi koje uzima neće uticati na spermu, na fetus... – reče Pička
- Ma neće... Pa to što on uzima a još pije antioksidante, zdravije je od kokakole.. Biće sve ok,  samo da poentira...Šteta što ga nećemo videti.

Pozdrav iz paralelnog sveta,
Džoni Fejvorit.

No comments:

Post a Comment